diaball diabétesz öngondozás

 DIABALL Rendszer

Biztos társ a diabétesz öngondozásban. Napi 24-órás felügyeletet biztosít. Innen  közvetlenül beléphet a rendszerbe.

 

Inzulin tanácsadás

Legújabb kalkulátorunk segítségével kiszámíthatja, hogy mennyi inzulinra van szüksége egy-egy étkezés előtt, igazodva az életmódjához.

Tovább>>

 

Honnan hallott a DIABALL-ról?

Szórólap

Orvos, ápoló

Cukorbeteg ismerős

Egészséges ismerős

Internetes kereső

Más honlap

Egyéb:

 

A DIABALL célja, hogy folyamatosan bővülő szolgáltatásaival segítse a cukorbetegek öngondozását. Nézze meg, mit kínálunk Önnek!

Tovább>>

Étkezés előtti bolus-inzulin meghatározása

Ez a kalkulátor azon cukorbetegek számára nyújt segítséget, akik intenzív inzulinkezelés alatt állnak. Segítségével kiszámíthatják, hogy mennyi inzulin beadására van szükségük az ideális vércukorszint eléréséhez, igazodva az aktuális életmódhoz.

Felhívjuk figyelmét, hogy az inzulin nem megfelelő adagolása súlyos szövődményekhez, akár halálhoz is vezethet! A kalkulátor csak egy javasolt értéket ad, amelyet Ön bármikor felülbírálhat. Ne adjon be a megszokottól jelentősen eltérő mennyiséget! Bár a kalkulátor elkészítésénél a legfrissebb tudományos publikációkat vettük figyelembe, az egyéni sajátosságok miatt előfordulhat, hogy nem ad pontos eredményt.

Javasoljuk, hogy a kalkulátor használata előtt végezze el az inzulin számításról szóló eLearning tananyagunkat, amelyből megismerheti az alkalmazott módszereket!

Hasznosnak találta ezt a lapot? Küldje el ismerőseinek is!