diaball diabétesz öngondozás

 DIABALL Rendszer

Biztos társ a diabétesz öngondozásban. Napi 24-órás felügyeletet biztosít. Innen  közvetlenül beléphet a rendszerbe.

 

Inzulin tanácsadás

Legújabb kalkulátorunk segítségével kiszámíthatja, hogy mennyi inzulinra van szüksége egy-egy étkezés előtt, igazodva az életmódjához.

Tovább>>

 

Honnan hallott a DIABALL-ról?

Szórólap

Orvos, ápoló

Cukorbeteg ismerős

Egészséges ismerős

Internetes kereső

Más honlap

Egyéb:

 

A DIABALL célja, hogy folyamatosan bővülő szolgáltatásaival segítse a cukorbetegek öngondozását. Nézze meg, mit kínálunk Önnek!

Tovább>>

Kalkulátorok

Ezeken az oldalakon néhány hasznos eszközt kívánunk nyújtani.

Az Életmód kalkulátorok mindenkinek szólnak, akik szeretnének egészségesen élni. Kiszámolhatják a testtömeg-indexüket , vagy azt, hogy mennyire vannak az ideális testsúlytól . Arra is becslést kaphatnak, hogy mennyi kalóriára van szükségük naponta.

A cukorbetegek számára segítséget nyújtunk a vércukor-értékek közötti eligazodásban. Átváltást végezhet a mmol/l-ben és a mg/dl-ben mért értékek, vagy a plazmából és teljes vérből mért érték között. Megtudhatja azt is, hogy egy laborvizsgálaton mért HbA1C érték mekkora átlagos vércukor-szintnek felel meg.

Legújabb kalkulátorunk a szükséges inzulinmennyiség meghatározásában nyújt segítséget. Azoknak ajánljuk, akik a bolus inzulin adagjukat az életmódjukhoz (étkezés, testmozgás) igazítva saját maguk határozzák meg.

Hasznosnak találta ezt a lapot? Küldje el ismerőseinek is!  

Utolsó módosítás: 2010-08-05 09:17:27