diaball diabétesz öngondozás

 DIABALL Rendszer

Biztos társ a diabétesz öngondozásban. Napi 24-órás felügyeletet biztosít. Innen  közvetlenül beléphet a rendszerbe.

 

Inzulin tanácsadás

Legújabb kalkulátorunk segítségével kiszámíthatja, hogy mennyi inzulinra van szüksége egy-egy étkezés előtt, igazodva az életmódjához.

Tovább>>

 

Honnan hallott a DIABALL-ról?

Szórólap

Orvos, ápoló

Cukorbeteg ismerős

Egészséges ismerős

Internetes kereső

Más honlap

Egyéb:

 

A DIABALL célja, hogy folyamatosan bővülő szolgáltatásaival segítse a cukorbetegek öngondozását. Nézze meg, mit kínálunk Önnek!

Tovább>>

A DIABALL rendszer használata

A DIABALL rendszer cukorbetegek számára nyújt öngondozást segítő szolgáltatásokat, megkönnyíti a betegség lefolyásának követését, az esetleges problémák korai felismerését. Az online gondozási naplóban rögzítheti és könnyedén visszakeresheti vércukorszintjét, szénhidrátfogyasztását, inzulin vagy gyógyszerbevitelét, fizikai aktivitását, laborértékeit. Az eredményekből összefoglalót nyomtathat, amely segít orvosának értékelni az elmúlt időszakot. A DIABALL rendszer értékeli is a bevitt adatokat, és figyelmeztet a felmerülő problémákra.

Az alkalmazás a Java Web Start technológiát használja, ezért használatához Java környezet szükséges. Amennyiben ez még nincs telepítve, a program az első indításkor figyelmeztet erre, és átirányítja a felhasználót a telepítéshez szükséges oldalra.

 

Regisztráció, belépés

Adatok rögzítése

Laborértékek rögzítése

Kiértékelés

Grafikonok készítése

 

Rizikó- és célmenedzsment

Rizikófelmérés

Célok kitűzése

Célok menedzselése

Hasznosnak találta ezt a lapot? Küldje el ismerőseinek is!  

Utolsó módosítás: 2010-04-02 11:16:00