diaball diabétesz öngondozás

 DIABALL Rendszer

Biztos társ a diabétesz öngondozásban. Napi 24-órás felügyeletet biztosít. Innen  közvetlenül beléphet a rendszerbe.

 

Inzulin tanácsadás

Legújabb kalkulátorunk segítségével kiszámíthatja, hogy mennyi inzulinra van szüksége egy-egy étkezés előtt, igazodva az életmódjához.

Tovább>>

 

Honnan hallott a DIABALL-ról?

Szórólap

Orvos, ápoló

Cukorbeteg ismerős

Egészséges ismerős

Internetes kereső

Más honlap

Egyéb:

 

A DIABALL célja, hogy folyamatosan bővülő szolgáltatásaival segítse a cukorbetegek öngondozását. Nézze meg, mit kínálunk Önnek!

Tovább>>

Mit nyújt Önnek a DIABALL rendszer?

A DIABALL rendszer cukorbetegek számára nyújt öngondozást segítő szolgáltatásokat, megkönnyíti a betegség lefolyásának követését, az esetleges problémák korai felismerését. A diabétesznek több típusa van, amelyek eltérő kezelést igényelnek. Az alábbi táblázat a kezelési lehetőségeket foglalja össze. Válassza ki, hogy Ön melyik csoportba tartozik, és megtudhatja, mit nyújt Önnek a DIABALL.

 1-es típus
2-es típus
Terhességi
Egyéb
Életmód
 ---Megnézem
Megnézem
Megnézem
 Tabletta ---Megnézem ---Megnézem
 InzulinMegnézem
MegnézemMegnézem
Megnézem

 

Ahhoz, hogy az inzulin-terápia megfelelő legyen, elengedhetetlen a rendszeres önellenőrzés. A DIABALL rendszer lehetővé teszi a mért vércukor-értékek rögzítését, visszakeresését. A bevitel megkönnyítésére mobiltelefonon keresztül, vagy arra alkalmas vércukormérő használata esetén infra porton keresztül is fel lehet tölteni az adatokat. Megadhatja azt is, hogy mikor mennyi inzulint adott be, mennyi szénhidrátot fogyasztott, vagy mennyit mozgott.

Minden mérési adatból összefoglaló nyomtatható, amit magával vihet például az esedékes kontrollvizsgálatra, segítve orvosát az Önnek legmegfelelőbb kezelési forma kiválasztásában.

A DIABALL rendszer azonnal ki is értékeli a megadott adatokat, és figyelmeztet, ha nem megfelelőek a mért értékek, például rendszeresen túl magas vagy túl alacsony a vércukorszintje.

 

A tablettát szedő 2-es típusú cukorbetegek számára is ajánlott a vércukorszint rendszeres ellenőrzése és naplózása. A DIABALL rendszer lehetővé teszi a mért vércukor-értékek rögzítését, visszakeresését. A bevitel megkönnyítésére mobiltelefonon keresztül, vagy arra alkalmas vércukormérő használata esetén infra porton keresztül is fel lehet tölteni az adatokat. Megadhatja azt is, hogy mennyi szénhidrátot fogyasztott, vagy mennyit mozgott.

Minden mérési adatból összefoglaló nyomtatható, amit magával vihet például az esedékes kontrollvizsgálatra, segítve orvosát az Önnek legmegfelelőbb kezelési forma kiválasztásában.

 

A 2-es típusú és a terhességi diabétesz esetén megfelelő életmóddal is fenntartható a normál vércukorszint. Ennek elemei a rendszeres testmozgás és az egészséges táplálkozás. A kezelés értékeléséhez időnként ajánlatos megmérni a vércukor-szintet is. A DIABALL rendszer lehetővé teszi a mért vércukor-értékek rögzítését, visszakeresését. Megadhatja azt is, hogy mikor  mennyi szénhidrátot fogyasztott, vagy mennyit mozgott. Hamarosan induló szolgáltatásaink személyre szabott tanácsadást nyújtanak. Addig is olvassa el a táplálkozásról és a mozgásról szóló cikkeinket!

 

Hasznosnak találta ezt a lapot? Küldje el ismerőseinek is!  

Utolsó módosítás: 2012-02-16 11:14:50