diaball diabétesz öngondozás

 DIABALL Rendszer

Biztos társ a diabétesz öngondozásban. Napi 24-órás felügyeletet biztosít. Innen  közvetlenül beléphet a rendszerbe.

 

Inzulin tanácsadás

Legújabb kalkulátorunk segítségével kiszámíthatja, hogy mennyi inzulinra van szüksége egy-egy étkezés előtt, igazodva az életmódjához.

Tovább>>

 

Honnan hallott a DIABALL-ról?

Szórólap

Orvos, ápoló

Cukorbeteg ismerős

Egészséges ismerős

Internetes kereső

Más honlap

Egyéb:

 

A DIABALL célja, hogy folyamatosan bővülő szolgáltatásaival segítse a cukorbetegek öngondozását. Nézze meg, mit kínálunk Önnek!

Tovább>>

Az diaball.hu internetes oldalainak használati feltételei és az oldalak használatának jogi szabályozása 

2009.11.19.    

Az Alkalmazott Logikai Laboratórium (a továbbiakban: ALL) a jelen kiszolgálón (továbbiakban "kiszolgáló") megjelenő dokumentumok (például: publikációk (továbbiakban "oldalak") használatának jogát csak a felhasználó tudomásulvételével engedélyezi, hogy (1) Az e kiszolgálón megtalálható oldalak kizárólag az ismeretszerzés megvalósíthatóságát szolgálják, nem helyettesítik az orvossal vagy más szakemberrel történő konzultációt. (2) Az e kiszolgálón található oldalakat a felhasználó nem jogosult módosítani, újra előállítani vagy kereskedelmi célzattal felhasználni. (3) Minden engedély nélküli használat szerzői jogi, büntetőjogi és polgári jogi következményekkel jár. A fentiekben meghatározott feltételek nem vonatkoznak a jelen webhely külső megjelenésére és elrendezésére. A jelen webhely elemeit a szerzői jogi és más törvények külön védik, amelyeknek értelmében a webhely elemei sem egészükben, sem részben nem másolhatók. A jelen webhely egyetlen logója, grafikája, hangja vagy képe nem másolható és nem továbbítható az ALL előzetes írásbeli engedélye nélkül. A diaball.hu domainnév szerzői jogi védelmet élvez, védjegyoltalomban részesül, felhasználása - a hivatkozás kivételével - kizárólag az ALL előzetes írásos hozzájárulásával lehetséges.

Az ALL kizárja felelősségét a honlapon található linkkel kapcsolt honlapok tartalmáért, illetve megbízhatóságáért, és nem feltétlenül támogatja az ezekben kifejtett nézeteket. Minden dokumentumot, grafikát, ábrát, képet a "jelen állapotában", minden szavatosság nélkül helyezünk el, és azok előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az ALL és/vagy szállítói nem vállalnak felelősséget semmilyen közvetlen, közvetett, véletlen, különleges vagy bármilyen más kárért (korlátozás nélkül beleértve az elmaradt hasznot, az üzletmenet megszakadásával vagy az üzleti információ elvesztésével és adatvesztéssel kapcsolatos károkat).

Hasznosnak találta ezt a lapot? Küldje el ismerőseinek is!  

Utolsó módosítás: 2010-11-10 12:31:52